Contactgegevens

Cisci en Bergman cs. Bewindvoerders is gevestigd aan Spilsluizen 15 in Groningen met nevenvestiging in Assen. Cisci en Bergman cs. Bewindvoerders is op werkdagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur en is gedurende deze tijden telefonisch bereikbaar voor derden en instanties.

Bereikbaarheid cliënten

Voor cliënten is er van maandag tot en met donderdag tussen 11:00 en 13:00 uur telefonisch spreekuur. In verband met zittingen en huisbezoeken is het mogelijk dat u uw bewindvoerder tijdens het telefonisch spreekuur niet zelf te spreken krijgt. U kunt uw vraag echter voorleggen aan de medewerker die u op dat moment te woord staat. Voor een antwoord op veelgestelde vragen kunt u tevens de website van Bureau WSNP raadplegen.

website bureau WSNP

Langskomen op ons kantoor in Groningen of Assen is alleen mogelijk op afspraak. Indien gewenst kunt u poststukken deponeren in de brievenbus.

Bedrijfsinformatie

Cisci en Bergman cs. Bewindvoerders is een handelsnaam van Cisci en Bergman cs. Bewindvoerders V.O.F., gevestigd te Groningen en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Groningen onder nummer 54552540.

Op 8 januari 2013 heeft de Raad voor Rechtsbijstand 's-Hertogenbosch verklaard dat Cisci en Bergman cs. Bewindvoerders voldoet aan de geldende kwaliteitsnormen voor de uitvoering van de Wettelijke Schuldsaneringsregeling.

Cisci en Bergman cs. Bewindvoerders is lid van de beroepsverenging voor bewindvoerders WSNP.

Medewerkers

Mevrouw Y. van der Baan, assistent-bewindvoerder
Mevrouw M. Bergman, bewindvoerder
Mevrouw A. Bleeker, assistent-bewindvoerder
De heer S. Cisci, bewindvoerder

Groningen
Spilsluizen 15
9712 NR Groningen
Postbus 1568
9701 BN Groningen

Assen
Stationstraat 29a
9401 KW Assen

Contact
Tel:  050 - 8200 223
Fax: 050 - 8200 491
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.